Hörmann autotallin nosto-ovi -mallisto

Laadukkaat autotallinovet

Laadukkaat autotallinovet – nopeasti ja vaivattomasti Iin Huolto ja Asennukselta.

Autotallin ovet
Hörmann logo

Hörmann autotallin nosto-ovet on suunniteltu ja valmistettu Saksassa laadusta tinkimättä.

Tarjoamme laajan valikoiman värejä ja pintakuvioita. Hörmann nosto-ovet soveltuvat niin perinteisiin omakotitaloihin kuin myös moderneihin uudisrakennuksiin. Laatu ja turvallisuus ovat Hörmann tuotteissa aina avainasemassa. Kestävä rakenne yhdistettynä Euroopan markkinajohtajan ammattitaitoon tarjoaa sinulle autotallinoven, joka kestää yli sukupolvien.

Suuri etu on, että Hörmann autotallin nosto-ovi voidaan asentaa mihin tahansa autotallin oviaukkoon ja se tarjoaa jopa 14 cm leveämmän aukon tilan kuin pariovet.

EUROOPAN PARAS LAATU EROTTUU JOUKOSTA

Hörmann autotallinovi mallisto

Hörmann RenoMatic

Hörmann RenoMatic -autotallin nosto-ovet tarjoavat kaikki edut kustannustietoiselle ostajalle sopivaan hintaan. Olemme valinneet suosikkivärit jokaiseen pintakuvioon, jotka saat samaan hintaan kuin valkoisen RenoMatic autotallin nosto-oven. Tällöin sinun ei tarvitse tinkiä väristä hieman arvokkaamman hinnan vuoksi. Lamellien paksuus on 42 mm. Edulliset vakiokoot, saatavana myös erikoiskokoisena lisämaksusta.

RenoMatic nosto-ovi on miellyttävän hiljainen ja kaikenikäisille turvallinen käyttää. Hyvän lämpöeristyksen ansiosta ovet soveltuvat kaikenlaisiin autotalleihin.

Pintavaihtoehdoista ja värivaihtoehdoista löydät varmasti suosikkisi.

 • Lamellin paksuus 42 mm
 • Asennetun RenoMatic oven U-arvo on 1,4W(m²K)
 • Äänieristys n. 25dB
 • Tuulikuormaluokka 3
 • Ilmatiiveysluokka 3
 • Vesitiiveysluokka 3
 • Testattu ja sertifikoitu eurooppalaisen standardin 13241-1 mukaisesti
Renomatic-M-vaaka-Decograin-Dark-Oak

Hörmann LPU42

Hörmann LPU42 ovi on valinta, kun kaipaat lisäominaisuuksia autotallinoveltasi. Oveen on mahdollista asentaa käyntiovi tai ikkunoita ja mikä parasta niin sinulla mahdollista valita vaikka molemmat. Tässä ovessa on myös Hörmann autotallinovien laajin valikoima erilaisia pintakuvioita, vaakauria sekä koko RAL värikartan värivalikoima.

Hörmann LPU42 autotallin nosto-ovi on myös erittäin hiljainen käyttää ja takaa erinomaisen lämmöneristyksen. Lämmöneritys tulee huomioida silloin, kun autotalli on sijoitettu talon yhteyteen vaikka alakertaan tai autotalli on lämmitetty.

 • Lamellin paksuus 42 mm
 • Asennetun LPU42 oven U-arvo asennettuna 1,4 W/ (m²K)
 • Äänieristys n. 25 dB
 • Tuulikuorma Luokka 3
 • Leveys enintään 6000 mm ja korkeus enintään 3000 mm
 • Saatavilla käyntiovi, ikkunoita tai koriste-elementtejä
 • Molemmin puolin 42 mm paksut lamellit
 • Valinnainen RC 2 -murtosuojavarustelu

Hörmann LPU67 Thermo

Hörmann LPU67 Thermo on erittäin energiatehokas autotallin nosto-ovi, joka tarjoaa erinomaisen lämmönristyksen 67 mm lamellien ansiosta. Hörmann LPU67 Thermo autotallin nosto-ovi on paras valinta sinulle, jos autotallisi on yhdistetty suoraan taloosi tai jos käytät autotallia työpaja- tai harrastushuoneena.

RC2-turvavarustus sisältyy vakiona ja lukitsee ovesi automaattisesti ja suojaa sitä auki pakottamiselta.

 • Lamellinpaksuus 67 mm
 • Lämmöneristys asennettuna 1,0 W/ (m²·K)
 • Äänieristys n. 25 dB
 • Tuulikuorma Luokka 3
 • Leveys enintään 5000 mm ja korkeus enintään 3000 mm
 • vakiona RC 2 -turvavarustus
Autotallin ovet

Hörmann autotallin nosto-ovet

Miksi valita Hörmann autotallin nosto-ovi?

Turvallisuutta sinulle ja perheellesi

Hörmann nosto-ovet on Hörmann-käyttölaitteiden kanssa tarkastettuja ja sertifioituja eurooppalaisen standardin 13241 vaativien turvavaatimusten mukaisesti. Näin perheesi on suojattu kaikissa tilanteissa.

Taatusti pitkäikäinen

Hörmann suunnittelee ja valmistaa itse kaikki olennaiset ovi- ja käyttölaitekomponentit. Pitkäaikaisella testauksella todellisuutta vastaavissa käyttöolosuhteissa varmistetaan tuotteet, jotka täyttävät vaativat Hörmann-laatukriteerit. Tinkimättömän laadunvarmistuksen ansiosta kaikkien Hörmann-nosto-ovien takuu on 10 vuotta.

Tilaa säästävä avattuna ja turvallinen suljettuna

Autotallien nosto-ovet avautuvat ylöspäin ja sijoittuvat katon alle tilaa säästäen. Rakenteen ansiosta tilaa säästyy sekä autotallista että autotallin edestä.

Älykästä tekniikkaa

Hörmann-avausautomatiikan käyttölaitteet vakuuttavat mukavuudellaan, fiksuilla toiminnoilla ja älykkäällä tekniikalla. Kohdatessaan esteen vakiovarusteena oleva poiskytkentä automatiikka pysäyttää oven luotettavasti ja turvallisesti. Ja pehmeä käynnistys ja pehmeä pysäytys avaavat oven tasaisesti ja hiljaisesti.

Usein kysyttyä

Mietityttääkö minkälaisen autotallin oven hankkisit tai minkävärinen se kannattaa olla?

Kun teet valintaa autotallin ovesta, mieti sen käyttötarkoitusta. Tärkeää on myös varmistaa kaava-alueen säännökset ennen oven tilaamista. Autotallin oven hankinnassa ehdottomasti kannattaa myös miettiä, että se sopii talosi julkisivuun.

Monien asiakkaiden mielestä on vaikea verrata kaikkia vaihtoehtoja itse, koska autotallinoven hankinta saattaa olla edessä vain kerran. Siksi olemme suunnitelleet toimintamallin, helpottaaksemme asiakkaan autotallinovi hankintaa.

Tarjoamme ilmaisen mittakäynnin, jossa sovitamme yhteen toiveesija tarpeesi. Yleisesti autotallin ovia on kolmea yleistä tyyppiä: pariovet, kippiovi ja nosto-ovi.

Suurin osa sekä uusiin että vanhoihin taloihin asennettavista ovista on nykyään autotallin nosto-ovia. Kun vaihdetaan vaikka pariovista nosto-oviin saadaan leveämpi kulkuväylä autotalliin. Autotallin nosto-oven yhteyteen voidaan asentaa avausautomatiikka ja se voidaan avata avauspainikkeella, kaukosäätimellä tai koodilukolla. Kippiovi on taas perinteinen ovimalli, joka sopii erittäin hyvin varastona käytettävään autotalliin. Tämä malli säästää tilaa autotallin sisällä. Autotallinovi avautuu ulospäin, jolloin oven edessä on aina oltava tilaa ja talvella on huomioitava lumikasautumat oven edessä.

Valitsetpa minkä oven tahansa, haluat sen sopivan muuhun talon tyyliin ja ulkoasuun. Kaikista ovityypeistä on saatavana useita eri tyylejä ja materiaaleja ikkuna-, pinta- ja koristeluvaihtoehtoina. Oven väriä valittaessa suosittelemme usein valitsemaan ovelle saman värin kuin talon katolle tai talon ulko-ovelle. Se luo vaikutelman yhtenäisyydestä.

Vanhat ovet saattavat olla vaarallisia käyttää ja niiden kunto olisi hyvä tarkistaa useamman kerran vuodessa. Nosto–oven tarkastuksella saat pidennettyä oven käyttöikää ja koko perheen on turvallista käyttää nosto-ovea. Näin vähennät ongelmatilanteita ja varmistat ovesi turvallisen käytön.

Hörmann esitteet

Esitteistä löydät autotallinovien tarkemmat tekniset tiedot sekä lisätietoja ovimallien pintavaihtoehdoista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!